Norsk

5 regler for et lykkeligere liv

November 17, 2016

Hei fantastiske dere! Dette er mitt aller første innlegg på norsk etter at jeg startet å blogge på WordPress. Jeg har bygget gode leser tall i andre land, men har market meg at jeg ikke har nådd like godt de norske lesere. Jeg vil derfor forsøker meg med noen norsk innlegg fremover. Grunnen til jeg gjør dette er at jeg savner nordmenn på bloggen min. Jeg vil starte mitt første innlegg med noen positive vibe og fortelle deg fem regler for et lykkeligere liv.

 1. Ikke var for følsom = Bevar troen
 2. Bevar barnet i deg = Var bekymrings fri som en unge
 3. Aldri gir opp = Kjemp for det du tror på
 4. Ikke ta ting for seriøst = Le av utfordringer
 5. Ikke gjøre ting for komplisert = Det enkle er ofte det beste

Dette er oversatt og tatt inspirasjon fra en av mine tidligere poster som du kan lese her

DSC_0518

Sees!

Follow me on  Facebook and Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply gunnardeckare November 17, 2016 at 8:06 pm

  Låter som bra regler!

 • Reply alvarezgalloso November 17, 2016 at 8:21 pm

  Tussen takk

 • Reply rugby843 November 17, 2016 at 9:53 pm

  Do you have a translator button? I’m one of the “only read in English” types. Sorry.

 • Reply renew or redo November 18, 2016 at 1:49 am

  This is great pic of you

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: