Blog Norsk

Er det greit å lure folk???

November 22, 2016

Jeg har latt meg engasjere av Kristoffer Joners “påståtte” innlegg hvor han visstnok tar et oppgjør med Sylvi Listhaug sin innvandringspolitikk der han oppfordrer folk å donere penger til NOAS.

Da jeg først så innlegget tenkte jeg at han bør få ha sin mening om saken som alle andre selv om jeg synes det var litt ekstremt å bruke henne som eksempel og be folk donere i Sylvi Listhaugs navn.

Jeg synes at Sylvi Listhaug får altfor mye tyn i mediene og synes enkelte ganger at kritikken av henne er regelrett mobbing men slik har jo verden blitt at enkelte ganger er det lov å mobbe mens andre ganger er det helt forbudt. En hel verden kan henge ut Donald Trump men når han mobber så er det feil. Ja, jeg synes at noen av uttalelsene til Trump har vært drøye men jeg synes det er hyklerisk når de som skriker høyest om mobbing er de som er ivrigst på å mobbe ham tilbake. En liten an eye for an eye mentalitet og ikke lead by example. Sylvi Listhaug har på mange måter blitt “Norges Trump”. Hun ønsker å føre en streng innvandringspolitikk og blir tatt i sammenheng med grufulle diktatorer. Man må da få lov til å ha meninger og være skeptisk til innvandring uten å bli kalt nazist og rasist. Det virker derimot at det er forskjellige spilleregler for hvorvidt man er på venstresiden og høyresiden. Venstresiden kan mene og mobbe så mye my de vil via media mens høyresiden blir stemplet med en gang de ymter frempå med sine meninger. Vi får ikke et bedre demokrati dersom medias våte drøm blir til virkelighet at alle stemmer SV.

15139365_1806490712900708_527277729_n

Uansett, jeg reagerte med avsky da jeg i dag fant ut at hele innlegget til Joner var i regi av et reklamebyrå. Herre min hatt! Her har altså folk donert basert på Joners engasjement og så er det et reklamebyrå som har fått en kjendis med på et PR-stunt. Jeg hadde vært illsint dersom jeg hadde vært en av de som hadde donert penger. De har samlet inn over 3 millioner kroner der de ikke har spilt med åpne kort.

Jeg synes denne saken er et godt eksempel på hva som går an å gjøre dersom initiativet kommer fra venstresiden kontra høyresiden. Dersom en slik handling hadde blitt begått av noen på høyresiden hadde det blitt ramaskrik.

PS:

Saken er fremdeles oppe i media og jeg tar forbehold om at dette innleggets relevans kan endres basert på sakens utvikling i media.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply anisioluiz2008 November 22, 2016 at 10:19 pm

    Reblogged this on O LADO ESCURO DA LUA.

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: