Blog

MacBook Air 11,6 tommer selges

December 12, 2016

Hei!!

Det er ikke så ofte at jeg holder på og selger ting på min blogg men min kjære samboer tenker å selge sin helt strøkne MacBook og derfor tenkte jeg å dele det med dere. MacBooken mangler ingenting og ser ut som helt ny og selges grunnet kompabilitet med jobben. Den har 256 GB SSD disk og er midt i binken for en person som ønsker en snedden PC som passer til både studier og alt annet. Ellers har den 4 gb ram.

Den ble kjøpt for 2 år siden og den har ingen riper i hverken skjerm eller rundt pcen generelt. Han er veldig glad i Apple og det er med et tungt hjerte at han nå selger sin MacBook og går over til Windows. Han selger også i sin iPad Air 2 og det er derfor også mulig å gi bud på begge eller hver for seg. Pakkepris vil bli vurdert.

Prisen kan diskuteres og han vil gjerne høre rasjonelle og seriøse bud fra interesserte.55033.jpg

Dersom du er interessert så kan du ta kontakt på mail: johan.lrsn@yahoo.no.

You Might Also Like

No Comments

 • Reply alvarezgalloso December 12, 2016 at 7:53 pm

  Tusen taak. God jul og godt nytt ar

 • Reply Mozer G. December 13, 2016 at 10:04 am

  Hi
  I nominated you for a Blogging Award. feel free to accept it. I really appreciate your writing. All the best

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: