Blog Norsk personal Society

Hvorfor blogger jeg

January 7, 2017

Da jeg først startet å blogge for ca 7-8 år siden var det for å komme meg vekk fra de vonde tankene jeg hadde fra oppveksten. Det vil si at det var en terapi for meg selv å kunne skrive om noe annet og få tankene bort. Etter en tid så forstod jeg at jeg kunne lage en business ved hjelp av en blogg, men fant ikke ut helt hvordan og deretter mistet jeg motivasjon til å blogge og da sluttet jeg, og dette gjorde jeg mange ganger i løpet av disse årene som gikk. Jeg klart ikke helt å glemme ideen, jeg hadde fortsatt en trang til å dele mitt budskap med andre.

Jeg visste inne i meg at jeg hadde noe mer å bidra med og at jeg kunne hjelpe tusenvis av andre mennesker som kanskje hadde vært i samme situasjon som meg eller lignende. For å finne ut hvordan jeg kunne hjelpe andre menneske måtte jeg ta et oppgjør med min fortid og finne ut hva og hvor jeg ville med livet mitt. Lære å akseptere at det som hadde skjedd kunne ikke forandres. Jeg har lært at det å synes synd på meg selv ikke ville hjelpe meg, men bare grav meg enda mer ned.

Jeg var nødt til å ta tak i mitt liv selv. Det var min misjon å finne  ut av det, og ingen andre kunne fortelle meg hva jeg ville eller hva jeg skulle gjøre med mitt liv. Jeg måtte finne ut hva det var som drev meg til å fortsett å leve. Jeg hadde mange spørsmål som; hvorfor er jeg her? Har jeg en misjon i livet? Hva er meningen med livet? Hvordan kunne jeg gå videre i livet etter alt som hadde hendt meg? Hva var det som ga meg glede og styrke? Hvordan skulle jeg håndtere mine demoner?

img_0138

Det var en tungt og lang prosess hvor jeg måtte gå inn i meg selv og reflektere over livet mitt. Hva var det som var sunt og dårlig for meg. Hva skulle jeg prioritere i hverdagen min. Hvem skulle jeg bruke tid på og hvem skulle jeg ekskludere fra mitt liv. Jeg er glad for at jeg stilte disse spørsmålene til meg selv fordi det førte til at jeg utviklet meg som person, og lærte hva som er viktig for meg å prioritere. I dag bruker jeg ikke tid på mennesker som trykker meg ned, men heller på de menneskene som løfter meg opp, på mennesker som har tro  på at jeg skulle klare det.

Jeg er så takknemlig for alle de menneskene som støttet meg når jeg mest trengte det, da jeg ikke ønsket å leve lengre. Tusen takk for at du hadde tro på meg, din støtte er grunnen til at jeg er her i dag, og tror på at gode mennesker finnes i denne urettferdige verden. Din støttet har gjort meg til en så mye sterkere person og ikke minst så har jeg fått tro på meg selv igjen. Tusen tusen tusen takk.

Du spør sikkert deg selv hva dette har med blogg å gjøre? Dersom jeg ikke hadde gått gjennom dette så hadde jeg ikke funnet ut hva jeg ville med min blogg. Jeg takker den prosessen jeg hadde for at jeg lærte meg at jeg har mange gode styrker og ressurser som også kunne hjelpe andre mennesker. Dette var derimot min prosess, men jeg vil at bloggen min skal være en plattform hvor folk kan finne støtte, glede og motivasjon. Dersom du ikke vet hvorfor du blogger så må du spørre deg selv hva grunnen til dette er og kun du vil kunne svare på det. Mange bloggere slutter fordi de ikke helt vet hvorfor de blogger fordi de mister motivasjonen og troen på sin blogg og derfor er det viktig å ha et klart bilde av hvorfor du holder på med det.

Follow me on  Facebook and Instagram

 

You Might Also Like

No Comments

  • Reply anisioluiz2008 January 7, 2017 at 7:30 pm

    Reblogged this on O LADO ESCURO DA LUA.

  • Reply Syna Flores January 14, 2017 at 10:56 am

    So Nice. https://getreblog.wordpress.com/

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: