Norsk

Det er på Rosenborg det skjer

February 5, 2017

Aww, jeg blir mer og mer forelsket i den nye byen vi bor i. Jeg kunne aldri tro at folk i Trondheim skulle være så livlige og hyggelige. Da vi flyttet så dro vi til et sted vi ikke visste så mye om og vi visste iallfall ingenting om bydelen vi flyttet til. Vi har nå bodd her i 5 måneder og det har vært en fin reise så langt. I og med at flyttet til en helt ny by så ønsket vi å bo sentralt og derfor falt valget på Rosenborg, en koselig bydel der vi føler vi har alt rundt oss og de beste av alt er at vi kan spasere rett ned til nydelige Solsiden. Det eneste som vi kjente til med Rosenborg var fotballklubben Rosenborg, men vi har lært bydelen å kjenne og nå føler vi oss virkelig hjemme på Rosenborg.

 

Vintrene er kaldere enn hva vi er vant til i Stavanger og jeg må si at vi fryser litt ekstra når vi går ut haha. Derimot, finnes det ingen unnskyldning for å ikke nyte en så fin dag som i dag da vi våknet til et nydelig solskinn. Det var uansett noe litt annerledes med denne morgenen og det var at vi også våknet til musikk utenfra. Dette gjorde faktisk at vi våknet med godt humør og måtte kikke ut av vinduet. Vi ble forundret over synet som møtte oss, der Rosenborg Ishockeyklubb hadde arrangert en ishockey dag for hele familien. Det var leker utpå isen med premier og ishockey kamper. For utenom dette var det mange foreldre utpå isen sammen med sine små der de lekte på isbanen og noen tok kanskje sine første steg på skøyter på isen.

Jeg må virkelig si at jeg liker initiativet av Rosenborg Ishockeyklubb der familier kan kose seg sammen i det nydelige vinterværet og det er viktig for hockeyinteressen i Trondheim og muligens rekrutteres det nye håpefulle talenter til Nidaros hockey.

Vi ble veldig fascinerte av den gode stemningen og se hvor fornøyde barna var da de hadde muligheten til å leke rundt omkring. Johan og jeg ble tilbudt å delta i en skøytekonkurranse der premien var billetter til Nidaros hockey sin kamp mot Furuset i dag klokken 16:00. Dessverre, hadde vi ikke skøyter og fikk derfor ikke deltatt i konkurransen. Vi har ikke kommet så langt enda, men jeg har planer om å lære meg å stå på skøyter og jeg tror Johan ønsker å friske opp sine skøyteferdigheter fra da han var liten.

Vi ble veldig godt tatt imot med et smil og godt humør. Jeg ble veldig glad da de gav varm saft til alle som var rundt skøytebanen siden det gjorde veldig godt med noe varmt i vinterværet. Vi storkoste oss av å se hvor glade folk var og vi håper at det arrangeres slike eventer flere ganger på Rosenborg.

Dersom du bor i Trondheim anbefaler jeg deg å ta turen til Leangen ishall klokken 16:00 og få med deg en fin opplevelse.

Ha en strålende dag!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Liz February 5, 2017 at 3:39 pm

  Lovely pics Norway looks so family friendly. Gorgeous.

  • Reply Roberta Pimentel February 5, 2017 at 6:32 pm

   Thank you, I’m glad you like. wish you a great day!
   Cheers!

 • Reply joliesattic February 5, 2017 at 7:22 pm

  Very nice

  • Reply Roberta Pimentel February 5, 2017 at 7:50 pm

   Thanks Julie 🙂
   Cheers!

  Leave a Reply

  %d bloggers like this: