Uncategorized

9 dagers challenge

June 6, 2017

Føle og se bedre ut etter bare 9 dager? JA, TAKK!

Mange tror at dette er så å si umulig og at det kreves utrolig mye for å få det til. Mange tenker at det ikke er verdt bryet og forsøker ikke en gang. Men takket være Forever C9-programmet skal jeg vise at det er mulig gjennom en challenge jeg har tatt på meg og ved hjelp av C9 vil jeg klare å kickstarte reisen mot et slankere og sunnere jeg.

Hvorfor C9?

C9 programmet vil gjøre at jeg både føler og ser bedre ut samt føle meg lettere og få mer energi. Trening i seg selv er derimot ikke nok og derfor bruker jeg C9 til å hjelpe meg til å styre appetitten slik at jeg spiser riktig gjennom programmet. Ønsker du F.I.T C9 programmet tilsendt til deg? Ta kontakt på roalpim@gmail.com eller ringer meg på tlf 90242928.

Reisen mot en sunnere livsstil er ikke enkel..

.. men du når ikke langt i livet uten mål. 9 dagers challenge er det første steget mot gode livsvaner som vil føre til en varig vektkontroll. Jeg vil gjennomføre C9 -programmet som er den første delen i treningsprogrammet F.I.T og vise dere at dette faktisk er mulig.

C9 pakken inneholder

Forever Aloe Vera Gel – dette er vårt bestselgende produkt som består av håndplukket Aloe Vera. Denne drikkes daglig av millioner av mennesker verden over.

Forever fiber – en porsjon gir deg hele 5 gram kostfiber – men minimalt med karbohydrater og kalorier.

Forever Lean – inneholder viktige makronæringstoffer som protein, karbohydrater og fett og vil samtidig hjelpe deg til å opprettholde normalt blodsukkernivå

Forever ultra – god shake med fullverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier. Bra som måltidserstatning ved vektkontroll som til mellommåltid, proteintilskudd etter trening eller når du ønsker noe godt.

For å oppnå det beste resultatet, følg disse tipsene.

Vei og mål deg før du begynner

Skriv ned hva du ønsker å oppnå og kalkuler forskjellen rett etter at du er ferdig med programmet.

 

Skriv ned treningen din,

matinntaket ditt og hvordan du har det i 9 dagers challenge. Dette må gjøre hver dag.

Drikk rikelig med vann

Sørg for å drikke 8 glass med vann siden dette bidrar til å opprettholde både fysisk og kognitive funksjoner i kroppen og til                en normal regulering av kroppstemperaturen.

Slipp saltbøssen

Salt bidrar til å binde væske i kroppen. Bruk derfor heller krydder og urter for å sette smak på maten

Unngå leskedrikker og drikker med kullsyre

Kullsyre kan gjøre deg oppblåst. Å drikke leskedrikker gir deg også uønskede kalorier og sukker.

 

Ønsker DU å bli med på 9 dagens utfordring? Ta kontakt med meg på 90242928 eller roalpim@gmail.com

DETTE KLARER DU!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: