Fitness Gym personal

Yes, I did it again

June 9, 2017

Fantastisk! Nå har jeg klart 3 dager av C9-programmet. Hvis jeg har klart det, så vil absolutt alle som har som mål å miste noen kiloer klare det også. Det er faktisk litt vanskelig å tro men buksene begynner å bli for store og dette etter bare tre dager. Jeg hadde ikke forventet at dette skulle skje så fort. Jeg har fulgt programmet slavisk og det viser allerede resultat.

I går hadde jeg min tredje dag og det var fantastisk å kunne spise en skikkelig god middagsrett som er i programmet. Denne består av laks i rød kokosmelk som inneholder 538 kalorier og det smakte helt nydelig. Slik lager du det:

Varm opp 1 dl kokosmelk (creamy) og smaksett med 1/4 rød curry pasta, 1/2 SS limesaft,  1/4 SS med fersk revet ingefær og litt salt. Legg i 150 gram laks og la den småkoke ett par minutter. Legg laksen på en seng av salat, vårløk og erteskudd og ringle over sausen.

I tillegg drakk jeg mye vann fordi det minsker sultfølelsen og hjelper deg til å stoppe suget. Videre trente jeg 45 minutter kardio for å få best resultat i C9 programmet. Det går an å dele treningen i to omganger men jeg valgte å ta hele økten fordi det gir best resultat. I dag er det dag 4 og det føles så mye lettere og jeg har fått så mye energi allerede og føler at det går lettere og lettere for hver dag som går. Ønsker du å komme i gang med C9 programmet, kan du kontakt med meg på 90242928 eller på email roalpim@gmail.com

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: