Family Home Life

Road trip

October 28, 2017

Jeg har virkelig gledet meg til denne dagen her. Akkurat nå sitter jeg på ferjen på vei til Ålesund, mens jeg skriver dette innlegget. Vi kjørte fra Trondheim litt før kl 7 i morges og det føltes som om det fortsatt var natt siden de enda var mørkt da vi reiste. Det føles virkelig rart i og med at det ikke er lenge siden det var sommer. Om sommeren er det alltid så lyst og så plutselig snur alt og mørketiden inntreffer. Det kan være en litt tøff overgang. Uansett, har vi kjørt i ca 5 timer og om ikke så lenge er vi fremme.

Det er alltid en glede å treffe mine barn der jeg får muligheten til å ha kvalitetstid sammen med dem hvor vi skaper gode minner for resten av livet. Jeg hadde håpet på en solskinnsdag, men Vestlandet holder garantien sin som betyr regnvær haha.

Denne gang har jeg Stephanie og Johan med meg, og Johan skal treffe Gabrielle for første gang. Johan er veldig spent ettersom han kun har sett bilder og hørt masse om min yngste datter, men aldri fått muligheten til å treffe henne ettersom vi bodde langt unna før. Han har ikke barn fra før av, noe som gjør han litt ekstra nervøs i og med at han har lyst til å gi et godt inntrykk. Johan har sagt at han ser på mine barn som sine, noe som jeg virkelig setter pris på.

Nå sitter vi her på ferjen veldig spente og gleder oss til å komme frem for å finne på masse gøy sammen med Gabrielle. Hun er en jente med masse liv og energi og vi skal nok få brent noen kalorier hehe. Her blir det liv RAI RAI haha.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: