Fitness Life personal

C9-programmet dag 1 & 2

June 7, 2017

Wow! Et lite imponerende syn møtte meg på vekten i går for 9 dagers challenge som jeg begynte på i går. Jeg må si dette var en ekstra motivasjon for å følge C9 programmet slavisk i de neste 8 dager fremover. Jeg må innrømme at den første dagen har vært tung siden jeg er veldig glad i mat, men programmet sier at de to første dagene er de mest viktige for å gi kroppen en restart. Jeg er veldig imponert av meg selv som har kommet gjennom den første dagen. I dag blir dagen litt den samme, men jeg må si at jeg gleder meg til dag tre fordi da får jeg lov til å putte på noen ekstra kalorier i maten som jeg vil gi dere etterhvert. I dag vil jeg derimot kun dele dag 1 og 2.

For å følge C9 programmet må alle ha FIT programmet fra Forever Living som jeg bruker i denne challenge. Det beste med programmet er at du får en full guide der de forklarer steg for steg hvordan oppnå de beste resultatet gjennom programmet.

Jeg er iallfall i gang og håper på å se flere av dere bli med i challenge. C9 programmet selges ikke i butikk og det kan kun forhandles gjennom en Forever forhandler. Dersom du ønsker å få tilsendt C9 programmet og guide kan du ta kontakt med meg på telefon 90 24 29 28 eller på mail roalpim@gmail.com

 

Nedenfor ser du hva man kan spise i løpet av dag 1 og 2. Følger du Forever guiden vil du oppnå det beste resultatet. Derfor tok jeg challenge for å kunne vise dere at dette stemmer.

Dag 1 og 2 vil man kunne føle seg litt fattig på energi, men fra og med dag 3 vil matutvalget øke og dermed også energien og du vil føle bedre med deg selv.

Ønsker du mer informasjon ikke nøl med å ta kontakt på telefon 90 24 29 28 eller på mail roalpim@gmail.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: